Serbian English French German Greek Italian Russian

Претрага

Пријава

Ко је на мрежи

Ко је на мрежи: 24 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

Please install plugin JVCounter!

Онлине курсеви енглеског језика

Драги ученици,

Обавештавамо вас да смо у сарадњи са компанијом LINK group обезбедили бесплатне онлине курсеве енглеског језика.

ITAcademy као део компаније LINK group овим курсевима пружа одличну прилику ученицима који желе да усаврше и унапреде своје знање енглеског језика да постану што успешнији у даљем образовању и касније у послу.

Уколико сте ученик од V до VIII разреда и желите да унапредите своје знање енглеског језика позивамо вас да се пријавите за бесплатан онлине курс енглеског језика код свог наставника који ће одлучити ко ће добити могућност за похађање ових курсева, с обзиром да могу бити одабрана само 3 ученика на нивоу школе. Пријава траје од 09.12.-14.12.2018. године И молимо вас да испоштујете наведени рок, како би што пре започели похађање наведеног онлине курса.

Уколико будете били један од добитника, добићете поклон код са којим остварујете право на бесплатан курс. Након што добијени код унесете на страни пријаве добићете на мејл сва потребна упутства за похађање изабраног онлине курса. Позивамо све ђаке да се активно укључе у усавршавање знања енглеског језика како би тиме себи отворили што више могућности за даље образовање и развој каријере.

+